субота, 20. фебруар 2016.

From my side: Instagram

Zravo svima!

-Jako mi je zao sto u sredu nisam mogla da napisem post, trenutno sam jako prehladjena  i ceo raspored za izbacivanje postova se izmenio bas zbog ovoga. U jos jednom postu iz moje rubrike pisacu bas o mojoj omljenoj aplikaciji, Instagramu, ako zelite da pogledate kako moj profil izgleda kliknite OVDE i ako i vi imate instagram zapratite me ako zelite.


- Instagram je za one koji ne znaju, aplikacija na kojoj postavljate slike, videe i jako je zanimljiva i jednostavna za koriscene. Ja obozavam da editujem fotografije i da pravim outfite za Instagram. Ako zelite da imate uspesan profil morate imati kvalitetne fotografije, a followeri nisu bitni. Uzasavam se kada vidim da neki profili imaju mnogo vise followera od nekih sa mnogo kvalitetnijim slikama. To znaci da followeri nisu merilo za dobar profil.  Sam naziv Instagram nam govori da je to neki insta zivot to jest lazni i da sluzi za predstavljanje u sto boljem svetlu.


- Aplikacija koju ja koristim za editovanje za Instagram je VSCO cam za android. Odlicna je i ima mnogo zanimljivih filtera.
Trudite se da imate sto lepse slike na instagramu, ipak je to vrlo vazna aplikacija za nas blogere <3. I ne obazirite se na broj followera.

Pitanja za vas?
1. Da li vi imate instagram, i ako imate kako se zovete na njemu?
2. Da li vam se dopadaju fotografije koje sam koristila u postu?
3. Da li vam se dopada moj Instagram profili?

To bi bilo to, a mi se vidimo u sledecem postu <3

E-mail: tijanacvetanovic100@gmail.com

20 коментара:

  1. Instagram je sjajan, no bas kao sto si rekla, followeri uopce nisu mjerilo kvalitete profila. Najvaznije su same slike i njihov sadrzaj. Tvoje fotke mi se bas dopadaju, VSCO cam ima sjajne efekte :)
    Posjeti moj blog i uclani se, uzvracam: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, slazem se sa tobom u svemu sto si rekla, VSCO cam je odlicna aplikacija <333

      Избриши
  2. Sličice su ti predivne, kao i ceo profil! Zapratila sam te. Ja se na instagramu zovem aleksandra.10 :)

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Prelep post,kao i uvek zaista nije bitan broj nego da li mi uzivamo u tome sto radimo zaista si sjajna blogerka i vidi se da se trudis oko slika i tekstova sto mi se mnogo dopada:)) Mislim da ti ovakvi postovi bas idu od ruke mada ja bih volela da vidim i po neki outfit post na tvom blogu jer si prelepa,mada kako ti hoces tvoj je izbor:D
    Ana<33

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti punoo na divnom komentaru , upravo tako broj followera nije bitan. Mnogo ti hvala, naravno bice i outfita samo da se malo prolepsa vreme kako bi fotografije bile sto kvalitetnije <3333333

      Избриши
  4. Fotografije su odlicne! :)

    Giveaway na mom blogu: http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Super su slike i slažem se sa tobom da pratioci nisu toliko bitni, a sada većina njih koristi i lažne pratioce, tako da... :)

    Novi post je na mom blogu -----> littleboxofhappiness.blogspot.rs <-----

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti punoo, ne vidim svrhu za postavljanje laznih, bolje imati hiljadu pravih nego deset hiljada laznih <3333

      Избриши
  6. Mnogo zanimljiv post! :)
    Imam Intsagram, zovem se vilda139. Tvoj profil i slike mi se mnogo dopadaju! <3


    If you want please visit my blogs, it means so much to me:
    NEW POST --->http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/02/17th-episode-got-me-like.html
    NEW POST --->http://living-like-v.blogspot.ba/2016/02/spring-accessories-shoes-makeup-collab.html

    ОдговориИзбриши
  7. Uau, slike su savrsenstvo, moj izraz lica kada sam ih videla je bio *_____* haha (nadam se da si razumela sta hocu da ti kazem :D). Moze li jedno pitanje, je l' ona slika sa limunadom tvoja ili nije, ako jeste svaka cast, a ako nije opet svaka cast na divnom izboru :D Nego, dosta sam ja hvalila slike, da predjem sada na sadrzaj posta :D Kao i uvek, divno si napisala post, vidi se da si se bas potrudila oko celog posta <333 Ja iskreno, nemam instagram (nemam pojma iz kog razloga :D), ali tvoj instagram profil mi se mnogooooo dopada :****
    P.S. Uradila sam tag za koji si me nominovala, pa ako zelis pogledaj :)

    www.neramisic,blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaooo Neroo hvala ti do nebaa <333 Da moja je slika, ne bih je inace stavila u post, ima je i na mom profilu na instagramu. Hvala ti punooooo <333333333333

      Избриши
  8. Super post :) Hoćeš da se pratimo??

    http://ordinaryblondie9.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  9. Odkud ovako brzo dobijas nove citaoce? Da li cesto komentarises druge blogove ili sta vec? Inace, odlicna si :* <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za pocetak, hvala <3... Nema tu nikakve taktike, citaoci se dobijaju vremenom, a i bitna je dobra i prijateljska saradnja sa ostalim blogerkama :)

      Избриши
    2. Nema na cemu, to zaista i mislim :) <3 Ali ja imam blog vec duze vreme i imala sam puno collab postova, mnogo se trudim oko postova i uvek se ponasem ljubazno prema svima (znam da zvuci malo narciozno, ali zaista je tako). Medjutim, primetila sam da sto se ja vise trudim, imam sve manje komenntara i nikako da dobijem nove citaoce (vec mozda nekoliko nedelja) :( Starno ne znam u cemu je problem, je l' znas mozda ti?

      Избриши
    3. Nekada u zivotu ne ide sve kako bi trebalo, ako zelis mozes me kontaktirati mejlom i poslati mi link svog bloga kako bih ti rekla sta je u pitanju i zbog cega ne dobijas clanove. Ponekad je i najmanje bitna stvar npr. font slova bitan i to nekad odbija ljude. :) <3

      Избриши