недеља, 14. фебруар 2016.

From my side: Sa druge strane bloga...

Pozdrav svima!
- Ovaj post je trebao da izadje ranije, mozda oko 10, 11 sati, ali nisam imala vremena da ga ranije izbacim. Bitno je da je nedelja. I da sam dosledna rasporeda. Kao sto naslov kaze: ,, Sa druge strane bloga'' malo sam htela da pricam o blogu kakav je on zapravo.

- Mnoge blogerke pre prvog posta misle da je ceo taj svet savrsen, da ce postati poznate, da ce brzo dostignuti popularnost. Mnoge smatraju da je pisanje postova lako. Sta se zapravo krije iza svakog bloga sve mi znamo, ali hajde da malo porazgovaramo o tome.


1. Dizajn i celokupan izgled bloga.
- Kada neka blogerka napravi blog, prva stvar koja je najbitnija je izgled bloga. Da ,,jednostavno'' je (to svi misle)... ,,Hajde napravila sam blog, dodacu par osnovnih gadgeta, baner samo ime i prezime i to je to.'' Zasto je tesko biti kreativan, originalan? To je prva i najveca greska. Potrudite se, eksperimentisite, niko se nije naucen rodio. Nadam se da razumete o cemu govorim. To se krije iza svakog bloga. Osobe koje ga citaju (a koje nisu blogerke) ne znaju da je blog jedna vrlo komplikovana stvar i stvar oko koje se mora potruditi malo vise. O tamnim blogovima i da ne govorim. Sve osobe izbegavaju blogove sa mnogo tamnim dizajnom i bukvalno odlaze sa njega cak pre nego procitaju post. Dok se na lepo uredjenom blogu, svetlih boja, malim brojem gadgeta i lepim bannerom i te kako zadrzavaju.


2. Ideje za postove i sam nacin pisanja.
- Sastavni deo svakog bloga cine postovi. Oni su glavna stvar i najbitnija. Ne postoji ni jedna blogerka koja u svom svetu nije imala kreativnu blokadu. Evo ja sam bas prosle nedelje ostala bez ideje, i evo sada sam se vratila sa postom koji se nadam da vam se dopada. I to se krije iza blogova. Kao blogerka uvek morate razmisljati i traziti inspiraciju u mnogim stvarima u zivotu. Morate pisati iz srca kao da se svojim citaocima obracate uzivo, to je vrlo bitno i ja mislim da je najlepsi deo naseg blogerskog zivota upravo pisanje postova, ono kad se iskljucite iz stvarnog sveta i pustite da vam srce kuca po tastaturi... Sta sam sada napisala? Hahaha ne mogu da verujem, smislila sam moto bloga ONAJ OSECAJ KADA SE ISKLJUCITE IZ STVARNOG SVETA I PUSTITE DA VAM SRCE KUCA PO TASTATURI <33333333. Neka ovaj citat bude citat mog bloga, presrecna sam sada. 


3. Fotkanje za blog.
- No,  da se vratim na temu. Izgleda da  i dalje ne mogu da verujem da sam ovaj citat napisala skroz iz srca bez razmisljanja. I da, fotkanje? Mozda mislite da slike nisu obavezne za svaki post, odgovor je netacan... Mnogo se vise ceni blog sa svojim slikama i to je nasa briga, ah taj nas blogerski zivot. 


Nadam se da sam buducim blogerkama otkrila sve nase brige, mozda ih ima jos... I da su malo bolje shvatile taj nas blogerski zivot i sve stvari sa druge strane bloga.

I kako moto mog bloga kaze:
ONAJ OSECAJ KADA SE ISKLJUCITE IZ STVARNOG SVETA I PUSTITE DA VAM SRCE KUCA PO TASTATURI <3

,,That feeling when you disconnect from the real world and let you heart to beats on the keyboard''.


To bi bilo to vidimo se  u sledecem postu :* A vi komentarisite.


21 коментар:

  1. U pravu si kada neko objavi prvi post odmah razmislja e sada cu biti popularna svuda cu se reklamirati i mene to nervira:)) Citat je savrsen svaka cast mnogo mi se dopada i to dokazuje da si kreativna i da nisi dzaba dostigla ovoliki uspeh,tvoj blog je divan pocev od izgleda pa do tekstova o slikama da i ne pominjem samo tako nastavi i nadam se da cemo se jos lepo druziti,Tico:))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo tako, hvala ti puno sto tako mislis, odusevila si me ovim komentarom... Nemam reci HVALAA TI PUNOOO:******

      Избриши
  2. Brige su tee, u pravu si. Mene odbijaju tamni blogovi, vise volim urednost, svetle boje. Fotografije vise volim na beloj pozadini nego na sarenoj, nadam se da nisam jedina :D
    Super post Tijanaa <3

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. U pravu si! Uglavnom svi (oni koji nemaju blog) misle kako je blogovanje jako lako. Samo sedneš i kucaš. Zapravo, blogovanje je mnogo više od toga. Odličan post. ❤☺

    Pogledaj moj novi post, ako želiš
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Super post! Hvala na odličnim savjetima! :) <3


    NEW POST ---> http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/02/history-truly-madly-deeply-more-than.html
    NEW POST ---> http://living-like-v.blogspot.ba/2016/02/winter-school-outfits.html

    ОдговориИзбриши
  5. Da, slažem se, mnogi misle da je blogobanje lako, ali kada počnu blogovati shvate da nije!:)

    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. Heeej, slučajno sam naišla na tvoj blog i ovaj post koji sam pročitala mi je baš ulio neku pozitivnu nadu da će se ljudima svideti moj blog, jer sam nova ovde :) Prvog dana sam odlučila da to budu neke pastelne boje, koje obožavam, da sve bude šarenoliko i da će blog "odisati" nekom pozitivnom energijom :) Bilo bi mi jako drago ako bi se učlanila na moj blog, ja na tvoj jesam :) :*

    ------> littleboxofhappiness.blogspot.rs <------

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaa ti punoo na svemu, naravno da cu se uclaniti ti si moj 90. clan... Hvala ti puno na lepim recima :****

      Избриши
  7. Kao i uvek, post ti je vrh <333 Moram da primetim da tvoja rubrika svakim novim postom sve vise napreduje, a to je bas divno :) Tvoj moto bloga je zaista divan, svaka cast na tome sto si ga se setila. Duzina posta je savrsena, post nije ni previse kratak, a ni previse dugacak pa da nema nigde kraja haha :D Svakim postom potvrdjujes da si ti zaista jedna od mojih omiljenih blogerki :) :*

    www.neramisic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti punooo na svemu, ja uvek cekam tvoj komentar i zaista mi ulepsa dan... Hvala ti od srca Nero :*** <333

      Избриши
  8. Hello from Spain: I like the structure of your blog. Great job .. we keep in touch

    ОдговориИзбриши