понедељак, 4. април 2016.

Moja make-up kutija / pitanja za Q&A

- Vec dugo planiram da napisem ovaj post,pre mozda dve nedelje dobila sam ovu kutijicu na poklon, i jos jednu za lakove. Meni je ona preslatka, a pre nego sto krenem da vam pokazujem stvarcice iz moje make-up kutije zelim da vam kazem da svi koji mi nisu postavili pitanja za Q&A u proslom  postu mogu to da urade ovde.
U njoj se nalazi bas dosta svarcica, zato sto ja obozavam sminku, i mnogo sam se obradovala kad sam je dobila. U principu, tu se nalazi sve od sminke sto ja koristim, tu je i mamina sminka ali samo da napomenem mi ne koristimo zajedno sminku zato sto to nije higijenski.


Ovako izgleda moja kutijica, preporucujem vam da kupite ovako nesto, sigurno ce vam nekada sluziti zato sto je veoma prakticno. Sada cu vam pokazati svaku stvarcicu ponaosob.

Ovo je BB krema koju ste imali prilike da vidite u mojim predhodnim favoritima cini mi se. Skoro pa sam je istrosila, planiram da kupim ponovo BB kremu, ali dosta svetliju, nekako mi je ova tamna. A sto se tice pudera na slici, to je AFFINITONE puder u nijansi 42. Njega koristi moja mama i meni ne odgovara.

Izvinjavam se sto je ova slika ispala mutna, ne znam sta se desilo. Ovo je Golden Rose senka za obrve. Ja sam prezadovoljna, unutra ima i cetkica sa dve strane. Ko ima tamno braon obrve mislim da bi odgovarao ovaj proizvod. Meni odgovara i ja sam prezadovoljna.

Ovo sam tek sad primetila, da su oba rumenila iz iste kolekcije Don Juan, imam i jedan karmin koji je takodje Don Juan. Verovatno ste primetili da je jedno novo, a drugo staro. Ja malo vise koristim ovo braonkasto, ali  nekad stavim i roze... Zavisi od raspolozenja.

Na red su dosli proizvodi koje koristim za oci. Aurin eyeliner koristim ja, dok moja mama koristi Avonovu olovku za oci. Ja sam mnogo zadovoljna ovim eyelinerom i ako nekada naidjete na ovo cudo, kupite obavezno.


Tu su pinceta i rezac, jeste da ovo nije sminka, ali spada u stvarcice za ulepsavanje, a i lakse je staviti tu kako se ne bi gubilo.

Karmini, kao sto rekoh gore karmin Don Juan, a ovaj je neki Wather Shine, sedefasta su oba, mada ja vise volim matt.

Cetkica koju koristim za rumenilo

 Ova maskara je jako dobra, nekako mi izduzi trepavice, bas sam zadovoljna.


Ovo je korektor u stiku, tamniji je malo, ja ga koristim ispod obrva i ispod ociju.

Ovo je senka za oci, ne koristim je cesto, ali mi se svidja boja.
---------------------------------------------------------------------------------

To bi bilo to sto se tice ovog posta, vi komentarisite i ako niste postavili pitanja za Q&A mozete to uraditi ovde.

 Pitanja za vas:
1. Da li vi imate svoju make-up kutiju?
2. Da li vam se dopadaju proizvodi?


E- mail za saradnju: tijanacvetanovic100@gmail.com












16 коментара:

  1. Neke proizvode koristim i ja, super je post i divne su slike :) Nemam kutiju, moja šminka stoji u 6 fioka i nekoliko desetina nesesera, često ne mogu da nadjem šta mi treba pa kupujem novo, ovim si mi dala ideju da mozda kupim kutije i odvojim po proizvodima.. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nemam make up kutiju ali imam make up korpicu i nesesere. :) Svidjaju mi se tvoji proizvodi. Obavezno isprobaj Clasics ruževe, ja imam u nijansi 125 mislim, onaj tamno ljubičasti i za sada bolji karmin za mene nema! Stoji 3-4 sata na usnama i boja se ne menja tokom tih 3-4 sata! ♥

    misseslandy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Nemam svoju makeup kutiju, jer mi trenutno za moje godine i ne treba. Tvoji proizvodi su odlični! :-)

    javelina03.blogspot.com ☺

    ОдговориИзбриши
  4. Super kutijica! Ja sve to držim u fiokama, nadam se da ću uskoro dobiti i sto za šminku sa ogledalom. Četke su vrh! ♥

    ОдговориИзбриши
  5. Super post lepotice, koristimo neke iste proizvode <3

    ОдговориИзбриши
  6. Ova kutijica je preslatka, i ja sebi trebam kupiti nešto takvo, super post! :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/04/favoriti-marta.html

    ОдговориИзбриши
  7. Bas je lepa kutija :D pratim te, nadam se da ces uzvratiti :3

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши