субота, 23. јул 2016.

7 trendova na Balkanu iz ugla dva fashion-lovera / Collab

Pozdrav, ovaj post je collab sa mojom dragom koleginicom Sandrom sa bloga: http://misseslandy.blogspot.rs/ Odlucile smo da pisemo o trenutnim trendovima  na Balkanu, recicemo nasa misljenja sto se tice toga. Vi obavezno pogledajte Sandrin post na istu temu, i naravno komentarisite ovaj post, i recite mi u komentarima da li vam se dopada novi izgled bloga.

1. Sandale sa pufnicama
Ja iskreno nisam cula originalni naziv ovih sandala iako ih stalno vidjam na instagramu. Na prvi pogled moje misljenje je bilo: ,,Staa, ovo nikada u zivotu ne bih obula''. Sada mislim da nisu lose i da bih nosila ovaj model sa slike. Svaka cast za kreativnost i originalnost.

2. Kyle Jenner lips (tick)
Njene usne su bukvalno zaludele ceo svet, ne samo Balkan. Meni se nijansa ovog famoznog karmina jako dopada. Jedino mi se ne dopada kada neko pokusava da iscrta iste usne kao sto su njene i da je kopira. Iskreno, meni se ovaj trend ne dopada. 

3. Choker ogrlice
Meni su ove ogrlice tako cool, i sad bih kupila istu ovakvu kao sa slike. Nemam ni jednu, ali verovatno cu kupiti uskoro. Drago mi je sto se vracaju neki trendovi koji su vladali kada su nase mame bile nase godiste. Ovo je danas veliki trend, i sto se tice mene.


4. Podignute obrve

Posto zelim da pricam o ovome, a ne zelim da uvredim nikoga necu staviti sliku. Kada kazem podignute obrve smatram ono kada podignete obrve, a one imaju ostar ugao. To zaista ruzno izgleda i nadam se da nisam jedina koja to misli?


5. Svetlece patike
Ja ne znam sta da mislim o ovim patikama. Postale su veliki hit. Volela bih da ih imam, ali i ne zato sto vise nije originalno ako me razumete. Imam i lepo, a i lose misljene o njima.

6. Jednodelni  kupaci
Naravno, ne mislim nista lose o dvodelnim kupacima. Veliki su hit, ali po mom misljenju ne mozete da pocrnite ravnomerno. I to je razlog zasto sam vise za dvodelne kupace kostime.


7. Providne patike
Moje misljenje o ovom trendu je da mi se ne dopada i besmislene su skroz, mozda neko voli ovakvu providnu obucu, ali to nije slucaj sa mnom.

- Nadam se da vam se dopada post, obavezno pogledajte i sta je to Sandra rekla za sve ove trendove. A mi se vidimo u sledecem postu.

P.S. Samo da napomenem, u ovom postu sam iznela svoje licno misljenje, bez namere da uvredim bilo cije misljenje.

Instagram: tijana_cvetanovic
E-mail za poslovne ponude: tijanacvetanovic100@gmail.com
SnapChat: tijana.cvetanovic
Fb-page: Tijana Cvetanovic (privatni) / tijana queen of fashion (blog stranica).

41 коментар:

  1. Čoker obožavam, jednodelni kupađi su mi apsolutno ok, ali ako bi neko da posle mora nosi crop-top majice, neće se proslaviti. Patike koje svetle su mi simpatične, ali i ne baš, ako ću iskreno. Sandalice su baš slatke i već mou u gglavi da zamislim par kombinacija sa teksas šortsevima i lepršavim košuljicama, ili bak nekom isto tako lepršavom haljinom ili suknjom. Providne patike do sam nisam nigde nii viđala, ali mi se svakako ne dopadaju ove sa slike. Milsim, tto čak ni nije prirpdan materijal i u tome bi se noga znojila...ipak jedno veliko NE za njih.
    :)
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post na jako zanimljivu temu,delim isto misljenje sa tobom sto se svega tice :) <33!

    ОдговориИзбриши
  3. Ja generalno ne volim trendove. Bilo kakve. Besmisleni su. Ne kažem da sve stvari koje su trendy jesu i odvratne , ali ne volim tu , ako smem da kažem , ,,šemu''. Nešto je sada IN , i svi moraju da troše pare. Realno , ukoliko neko ima čvrst i stabilan stav povodom svog stila , ta osoba nema potrebu da se obazire na trendove.

    ilordogaming.blogspot.com - novi post

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja ne pratim trendove, kada vidim da je nesto u trendu, samo zaobidjem...

      Избриши
  4. Iskreno,meni se ove sandale sa prve slike uopste ne dopadaju,dok chocer ogrlice i ove svetlece patike su ful.Btw. odlican post.
    Miljana Easy Skillful <---- novi post

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post. Meni su choker ogrlice genijalne, kao i svetlece patike, njih sam zelela od kad sam bila mala :D

    Moja Svastarica

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post,meni se nesto ovde savidja,mada nesto bas i ne...
    My opinion

    ОдговориИзбриши
  7. Čula sam za sve ove trendove osim providnih patika, zaista čudno haha. Super post, sviđa mi se tvoje mišljenje o svim pomenutim trendovima :)

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  8. Sjajan post. Za ove providne patike nisam čula, ali mi se definitivno ne sviđaju. Ja iskreno i ne pratim trendove toliko jer ne volim da nosim sve što i ostali. Ako mi se nešto sviđa, onda ću ga nositi. Sigurno neću kupiti ove providne patike ili pufnaste sandale samo zato što su in (a ne sviđaju mi se). Čim je nešto IN, onda svi moraju da ga kupe ili daju mnogo novca za to. Besmislica. :P ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Drago mi je da smo uradile collab! Ti si divna bloggerka, online frendica i uopste osoba. Radujem se prestojecim collabima sa tobom! 💛💛💛💛

    Misseslandy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je bilo jako drago, verujem da cu se druziti sa tobom jos dugo, i uraditi jos mnogo collaba <333

      Избриши
  10. Većina ovih trendova mi se iskreno jako sviđa no te svijetleće patike su mi na Wishlisti od kako sam saznala za njih. Mnogo volim plesati i mislim da bi bila fora nositi te patike kada plešem :D

    ❤ forever-blogm.blogspot.com ❤ <--new post :)x

    ОдговориИзбриши
  11. ove sandale nebi ni u ludilu obula.. takoder ni ove prozirne tenisice
    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  12. Iskreno, nisam baš nigdje vidjela da netko nosi ove gore sandala ili svjetleće tenisice iako su meni predivne.Inače, tema posta je originalna. :)

    I'm LM!

    ОдговориИзбриши
  13. Ja iskreno ne vidim apsolutno nista posebno kod njezinih usana, zasto su ljudi toliko zaludeni?
    Prozirne tenisice, uzas!
    Svida mi se vas collab, obe ste super sve napisale :)


    http://myfirsttextvm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  14. Bas zanimljiv post, a pre svega, jako lepo odradjeno, bravo Tijanice :) Meni su iskreno one prve sandale uzas uzasa, ali to je samo moje misljenje. Divno si napisala ceo post i vidi se ulozila puuuno truda, sto je stvarno za svaku pohvalu. Pozadinu moram mnoooogo da pohvalim, savrsena je i carobna <3333

    Pominjes se u mom postu, pa pogledaj ako zelis:
    www.neramisic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  15. Nisi jedina koja ne voli podignute obrve,meni je to užasno (mislim bez uvrede)


    Posetite moj blog: miasworld4.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  16. Post je fenomenalan. Veoma sam se odusevila izborom. Jednodelni kupaci je definitivno hit ove sezone... ljubac


    Da li zelis da zapratimo jedna drugu? Mozes mi reci na mom blogu :) .

    www.jovanica92.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  17. Odličan post i veoma originalna ideja. Meni se uglavnom dopadaju balkanski trendovi, ali na primer nikada ne bih iscrtala usne do te mere da one više ni ne izgledaju kao moje, zatim ne dopada mi se trend "podignutih obrva" niti mi se dopada trend - providne patike. Sve u svemu, ti si ovaj post odlično napisala i slažem se sa tobom u potpunosti! ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  18. Jao odlična ideja za post ljepotice!
    I mene su dosta tražili da napravim ovako nešto i mislim da i hoću uskoro.
    Naravno, o svakome trendu postoje razna mišljenja, to je normalno i nitko se ne bi trebao uvrijediti, svatko nosi ono što mu se sviđa!

    ОдговориИзбриши
  19. Super post! Uglavnom delimo isto mišljenje. Mnogo mi se dopada choker sa slike, pa ću morati uskoro da uradim diy hehe :)

    Giveaway na mom blogu geeklychiconmyway.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  20. Uglavnom delimo mišljenja. Za ove providne patike sam sada prvi put čula i ne dopadaju mi se uopšte. ☺❤

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  21. Odličan post 🙌
    Pratim te, ako želiš uzvrati 💋

    https://aandymm.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши