четвртак, 11. август 2016.

Kako organizujem svoje obaveze? Collab sa Zeljanom

Pozdrav!


Dogovorila sam se sa Zeljanom da radimo collab na ovu temu koja ce mozda biti zanimljiva. Njen blog je: http://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/ tako da obavezno posetite, i procitajte njen post na istu temu. 

-Verovatno ste i vi nekada bili u situaciji da ne znate kako sve da postignete, i kako da organizujete obaveze na pravi nacin. Ja sam se u takvoj cituaciji nasla pre nekoliko meseci. U tom periodu bio je kraj skolske godine, probni prijemni, pa pravi prijemni, blog... 

- Kao sto mozete videti na slici, imam jednu svesku u kojoj upisujem ideje za postove i datum kada planiram da objavim. Tu napisem sta god mi padne napamet, i kada zaokruzim znam da cu izbaciti taj post. Nekada sam odredjivala dane, a sada je to obicno na svaka 3 ili 4 dana. Sada sam na raspustu pa jedino sto organizujem su postovi, nekada odvojim celi dan za pisanje postova koje kasnije samo ubacujem.

- Dok sam jos isla u osnovnu skolu(osmi razred), svaki moj dan se sastojao od planiranja npr: 

Od 15h do 16h slikanje za blog i pisanje postova
Od 16h do 17h skola
Od 17h do 18h ucenje za prijemni 
Od 18h slobodno vreme

Verujem da ste se svi vi nekada nasli u ovakvoj situaciji. Ali ako ste dovoljno spretni da se organizujete potrebna vam je samo jedna sveska i flomasteri. Gledam da uvek imam vremena za sve, jedino kada sam u vecoj guzvi organizujem vreme na sate ili na dane. To sam radila kada sam imala vise testova u jedom danu, pa sam odvajala npr. 2 sata za geografiju i 1 sat za engleski. Dok je letnji raspust ne treba da brinem o tome, kao sto vidite u svesci su napisani samo postovi, videcemo kada podjem u srednju skolu. I tada vam mogu napisati post na temu kako organizujem svoje obaveze za srednju skolu.

Nadam se da vam se post dopao, recite mi da li neko organizuje svoje obaveze kao sto ja to radim. A mi se vidimo <3 


Instagram: tijana_cvetanovic
E-mail za poslovne ponude: tijanacvetanovic100@gmail.com
SnapChat: tijana.cvetanovic
Fb-page: Tijana Cvetanovic (privatni) / tijana queen of fashion (blog stranica).


19 коментара:

  1. Divan post draga,ja imam blogerski i obicni planer u koje sve organizujem <33 :)!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican sistem za organizovanje obaveza! Drago mi je da smo uradile collab, i nadam se da ce ih biti jos mnogo u buducnosti! ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan post!Veoma mi se dopada!Ja ne organizujem svoje obaveze,ali planiram počnem.♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  4. Tako sam se i ja organizirala, ali uvijek bi prekršila to vrijeme. Sada imam običaj pisati samo ono što moram napraviti, bez vremena. :)

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Za sada ne organizujem postove na navin na koji ti to radis, ali cu svakako poceti da ih organizujem u planer, koji cu sama napraviti. :D
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  6. Što se tiče organizovanosti,pokušavam biti što organizovanija ali više volim te spontane stvari iako što se tiče škole moram da budem organizovana maksimalno.Odličan post :)

    Posetite moj blog & učlanite se → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post. Ovaj post mi je mnogo pomogao s obzirom da sam imala svoje metode. I ja sam napisala post na ovu temu, pa bih volela da ga pogledaš.

    Novi post - #BTS - Organization tips

    ОдговориИзбриши
  8. Ja sam uzasna u organizovanju,a sada krecem u osmi razred i mislim da ce to biti potpuni haos.Mislim da cu morati i ja da pocnem da koristim tvoje metode ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  9. Definitivno napiši post u budućnosti kako organiziraš svoje obaveze tijekom srednje škole. Ja koristim tijekom školske godine Ženski rokovnik koji sam kupila u Dm-u, a pošto znam da će me u srednjoj čekati dosta učenja već sam sada počela sa planiranjem i pisanjem budućih postova. :)

    http://itsnina23.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  10. Super post! Baš mi se dopada :) http://stdyandfashion.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши