четвртак, 4. август 2016.

Prvi rodjendan bloga! :D

ZDRAVO SVIMA!
-I dosao je taj dan, dan kada sam napravila ovaj blog, taj 4. avgust. Dan kada sam sela za kompijuter i rekla sebi: ,, Danas pravim blog!'' Verovatno se pitate kako je sve to krenulo, i kako sam ja otvorila moj blog.

-Pre jedno dve godine, kao i svaka tinejdzerka trazila sam nesto na kompu za zanimaciju, nesto kao online magazin za devojcice, i naletela sam na jedan blog. U pitanju je bio sofijinkutak.blogspot.rs Videla sam da je to nesto zanimljivo, videla sam da Sofija pise na njemu, kako ima komentare i clanove. Ja sam provodila  svaki dan na njenom blogu,  otkrivala sam nove blogove, secam se da je bila devojka po imenu Elsa koja vise ne bloguje, ali sam takodje bila zaludjena i njenim blogom. Kako da kazem, nisam cak ni znala da ostavim komentar hahah. Tada nisam znala nista i mogu da kazem da sam bila iskreni njihov obozavatelj, iako se nisam ni uclanila, ni komentarisala u pocetku, ali verujem da bi one bile srecne kad bi znale ovo. Treci blog koji sam pratila bio je: tijanasdiary.blogspot.rs. I tako je sve krenulo, secam se da sam napravila spisak blogova koje sam obozavala, i cije sam postove svakodnevno citala. I tako sam vremenom dobila zelju da i ja probam, da kazem sta mislim i da pokazem svoju kreativnu stranu. I tako sam 4. avgusta prosle sela i usla na blogger, pratila korake i izbacila svoj prvi post. Prva 4, 5 posta su mi bila jako losa, skroz sam bila u strahu i osecala sam se kao da ne pisem iz srca. Vremenom sam se opustila, i krenula da pisem opusteno, kao sto volim da kazem: ,, Pustila sam da mi srce kuca po tastaturi'' hahahha. Dobijala sam clanove, komentare, preglede... Sanjam da imam tako nekog fana koji samo cita moje postove, ne mora ni da je uclanjen, ni da komentarise kao sto nisam ni ja, a bila sam pravi zaludjenik tada. Secam se kada sam dobila 15 clana, tada sam bila presrecna, a kako mi je tek sada kada vidim 111 clana, kada vidim preko 18.000 pregleda, kada vidim ovoliko komentara, kada kazem da sam ponosna na sebe sto sam u grupi vecih blogera od mene, i da zajedno sa njima snepujem na bloggersbalkan Snapchatu. To ne znam da vam opisem. Osecam se trenutno kao osoba koja je ostvarila deo svog sna, kao osoba koja ce se u buduce truditi jos vise i vise... Ostvarila sam divne saradnje, ni jedan negativan komentar jos uvek nism dobila, i zato sam vam mnogo zahvalna.


Dragi moji, nadam se da ste procitali sve od pocetka, moja sreca danas je velika *___*  Happy birthday to my blog!!!!!!


Instagram: tijana_cvetanovic
E-mail za poslovne ponude: tijanacvetanovic100@gmail.com
SnapChat: tijana.cvetanovic
Fb-page: Tijana Cvetanovic (privatni) / tijana queen of fashion (blog stranica).


25 коментара:

  1. Srećan blogorođendan. Želim ti da dobiješ još mnogo, mnogo rođendana.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Srećan blogorođendan Tijanice, želim ti da u drugoj godini svog blogovanja ostvariš još mnogo, mnogo uspeha! Samo tako nastavi! ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Sretan blogorođendan, želim ti još toliko pregleda i čitaoca, zaslužuješ i više. :)

    https://adnnaacorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  4. Srećan blogorođendan, draga! Želim ti još veći uspeh u budućem vremenu! ㋡

    ОдговориИзбриши
  5. Srecan ti rodjedan bloga,drago mi je da se tvoj san ostvaruje i da si stigla do ovde <33 :)!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Srećan blogorođendan draga Tijana! Želim ti još mnogo mnogo uspeha u blogovanju! :)

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Kakva slučajnos! I mi slavimo ,,godišnjicu" bloga!Srećan rođendan tvog divnog bloga!

    http://dnkbff.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Srecan blogorodjendan! Procitala sam sve, ne brini. :D
    Verujem da si ponosna na sebe, zelim ti da budes jos ponosnija! :D ♡
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  9. Srećan blogorodjendan! Idemo ka drugom, sve najlepše. Sigurna sam da ćeš imati jooš više i članova i ptegleda jer to zaslužuješ:))

    ОдговориИзбриши
  10. Srećan blogorodjendan! Idemo ka drugom, sve najlepše. Sigurna sam da ćeš imati jooš više i članova i ptegleda jer to zaslužuješ:))

    ОдговориИзбриши
  11. Odlično, predivno! Sreetan ti prvi blogo rođendan, da ih bude još puno! ♥

    ОдговориИзбриши