среда, 26. октобар 2016.

Mali DM haul i recenzija proizvoda

Zdravo!

- S obzirom na to da sam kupovala neke stvarcice u DM-u i planirala vec duze vreme da napravim mali haul+recenziju proizvoda. Smatram da ce nekome biti zanimljivo, i videcete sta vam ja preporucujem iz drogerije ako vec ne znate sta bi mogli da probate, inace ja obozavam DM i u stanju sam da tamo provedem celi dan. Pogotovo sto se uvek odusevim samom ambalazom Baleinih proizvoda. Takodje, nista nije skupo. Kao sto rekoh ovo je mini haul.Pa, hajde da pocnem.

1. DONTODENT super soft (cetkica za zube)
* Cena: 195 rsd 
-  Trazila sam neku cetkicu za zube koja je mekana, i pronasla sam ovu. Doduse, meni je trebala neka kvalitetnija zato sto imam fiksnu protezu i ako je cetkica malo tvrdja to bi mi jako smetalo, a i naravno kada je cetkica meksa posebno za osetljive desni.
Nesto vise o proizvodu: Redovna oralna higijena je veoma važna jer sprečava pojavu karijesa, nekih bolesti desni, održava zube i desni zdravim, štiti od raznih stomatoloških problema, uglavnom plaka i kamenca, koji su glavni uzroci bolesti desni i karijesa. dm robna marka DONTODENT je sinonim za kvalitetnu negu zuba i desni za sve uzraste. Ova dm marka obuhvata kompletan program proizvoda za svakodnevnu oralnu higijenu: četkice, paste, konac za zube i tečnosti za ispiranje usta. U ponudi ćete pronaći i specijalne proizvode za ciljano i profesionalno čišćenje, koji odgovaraju najrazličitijim potrebama potrošača, od nege prvih zuba do zubnih proteza. 

2. Balea pfirich & cocos (mleko za kosu)
* Cena: oko 390 rsd
- Ovo je nesto sto me je apsolutno odusevilo. Ovo je mleko za kosu koje koristim vec nedelju dana, od breskve je. Probala sam sestrino i kada sam videla da mi odgovara i ja sam kupila, moje je ove boje, njeno se malo razlikuje, ali u principu ucinkovitost je potpuno ista. Kako se koristi? Kada operete kosu, malo je protresite, i istisnite u ruku onoliko pumpica koji su dovoljni za vasu duzinu. Npr. za kosu do ramena bice dovoljne dve, tri pumpice. i to lepo nanosite na celu kosu, naravno na koren kose nikako. Kosa ce vam prelepo mirisati, zaista je misris prelep, zatim, izgledace vam kosa kvalitetnije i sto je najbitnije ocesljacete kosu bez problema.
- Nesto vise o proizvodu: Balea hidrantno mleko za kosu breskva i kokos 200ml
Bez silikona. Za suvu i oštećenu kosu. Štiti od toplote tokom feniranja i olakšava češljanje. Neguje kosu i čini spoljašnju strukturu kose glatkom. Posebna formula za negu hidrira kožu glave. Sa ekstraktom breskve i kokosa. Inovativni Repair kompleks zaštitno oblaže kosu.

3.  Balea dusche & creme hibiskus & nektarine (gel za tusiranje)
* Cena: 155 rsd
- Ovo predivno mirise, bukvalno kao breskve. Pakovanje je preslatko, a gel je jarko narandzaste boje. Predivno, a jeftino! 
Nesto vise o proizvodu: Balea kremasti gel za tusiranje, hibiskus i nektarina 300 ml. Sadrzi dagoceno mleko koje neguje kozu i cvetno-vocni miris. Cuva prirodnu vlaznost koze i stiti je od isusivanja. Sa polifruktolom.

4. Balea dusche &  creme Limette & Aloe Vera 
* Cena: 155 rsd
- Miris je isti kao limeta, meni se svidja ova boja pakovanja. I sam gel je zelen i ja sam jako zadovoljna. Nemam sta da pametujem napisacu vam nesto i o ovome, ali stvarno je odlicno.
Nesto vise o proizvodu: Balea gel za tusiranje 300 ml, limeta i aloe vera. Sa polifruktol formulom za hidrantnost. Pogodna za svakodnevnu upotrebu. Sadrzi mleko za negu koje kozu cini mekom.


--------------------------------------------------------------------------------------------------


To bi bilo to sto se tice ovog post, nadam se da vam se dopao post, prokomentarisite naravno sta mislite o ovom postu,a mi se vidimo uskoro <333
Jos malo pa 130 clana :* hvala puno <3




Instagram: tijana_cvetanovic

E-mail za poslovne ponude: tijanacvetanovic100@gmail.com
SnapChat: tijana.cvetanovic

Fb-page: Tijana Cvetanovic (privatni) / tijana queen of fashion (blog stranica).
Ask: @tijanaqueenoffashion


10 коментара:

  1. Volim baleine proizvode i ucestalo ih kupujem, odlican post

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post,baš si lepo sve opisala!Meni baš treba nova četkica za zube,tako da mi je ovaj post bio od pomoći. :*

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Kako divne slike! ☺
    Ovo za tuširanje košta 155 dinara,a zaista vredi više!I miris obara!Imam bukvalno policu i zaista svi predivno mirišu,nećeš se pokajati bilo koji da odabereš,svi su odlični!Slike su divnee!
    http://natalijabeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Suoer post. Odlicno si ih izrecenzirala :D ja mnogo Vokim Baleu hehe
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  5. Divni proizvodi i recenzija Tijana :) Odavno nisam ulazila na tvoj blog, taman da procitam neke postove od prethodnih mjesec dana. I ja mnogo volim Baleu, i slazem se da su im ambalaze veoma lijepe. Balea kupke obozavam. Pisi jos ovakvih postova, dobro ti ide. Mnogo bi mi znacilo da pogledas novi post na mom blogu, nadam se da ce ti se dopasti ---> DOUBLE Yankee scented candle review | Dostpune u Srbiji? ❤️

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan post.I ja sam dugo tražila sličnu četkicu pa sada znam gdje da je kupim :)
    http://beautyworld830.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  7. Jako zanimljiv post, sve pohvale za slike, zaista su vrlo profesionalne. Inace jako zanimljiva recenzija, nadam se da ces uzivati u proizovodima i dalje.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  8. Odlične su ti fotografije! :D

    http://itsnina23.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Jako mi se dopada to baleino mleko za kosu..Predobro je *--*Inače poseti moj blog xx : http://stdyandfashion.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши